Kotisivut

Meiltä saat apua kotisivujen rakentamiseen, suunnitteluun, ylläpitoon sekä esimerkiksi markkinointiin. Olemme täyden palvelun talo ja autamme sinua joko yhdessä asiassa tai sitten voimme hoitaa sivustosi suunnittelusta aina ylläpitoon ja markkinointiin asti.

Ulkoasu

Sivuston ulkoasu, selkeys sekä tietenkin toimivuus on erittäin tärkeää osa-alue. Sivustolta täytyy löytyä kaikki tarvittava tieto helposti ja mahdollisen asiakkaan on pystyttävä navigoimaan sivuilla helposti.

Mikäli ulkoasu ei ole selkeä, informaatio ei löydy helposti tai esimerkiksi linkit ei toimi niin käyttäjä poistuu sivuilta hyvin nopeasti.

Me hoidamme ulkoasun sellaiseen kuntoon vuosien kokemuksella, että sivuilla on mukavaa ja helppoa navigoida.

Sisältö

Jos sivuston ulkoasu on tärkeä osa niin vielä tärkeämpää on hyvä, laadukas ja informatiivinen sisältö.

Me teemme sinulle tarvittaessa kaiken sisällön, mutta tietenkin sinun avustuksella.

Ylläpito

Kun sivusto on suunniteltu, sisältö kirjoitettu ja julkaistu ja koko pakettu komeasti julkaistu niin hommat ei lopu. Sivustoa täytyy päivittää, tietoa lisätä sekä tilanteiden mukaan muokata.

Me tarjoamme sinulle täyden ylläpitopalvelun, jotta sinä voit keskittyä omaan työhösi nettisivujen sijaan.

Markkinointi

Internet on myös täynnä erilaisia sivuja, joten erottuminen massasta vaatii oikeanalaista markkinointia.

Me tarjoamme sinulle vuosien kokemuksella laadukkaan ja kokonaisvaltaisen markkinointipaketin. Meidän tietotaidolla sivustosi erottuu massasta ja asiakasvirta on taattu.

Kysyttävää

Mikäli sinulle tulee mieleen mitään kysyttävää liittyen kotisivupalveluihimme niin ole yhteydessä. Autamme ja neuvomme mielellämme erilaisissa kysymyksissä.