Internet-Markkinointi

Meillä on vuosien kokemus sekä tietotaito siihen mitä tulee erilaiseen internet-markkinointiin. Yrityksemme ammattilaiset tietää kaikki markkinoinnin koukerot ja opiskelevat jatkuvasti uusia jippoja nopeasti muuttuvalla alalla.

Autamme sinua, yritystäsi ja tuotettasi saamaan näkyvyyden aivan uusille lukemille. Se vaatii kokonaisvaltaisen sekä oikein toteutetun internet-markkinoinnin. Markkinointi netissä koostuu monesta pienestä sekä vähän isommasta kokonaisuudesta. Hoitamalla nämä kaikki oikein ja ammattimaisesti voimme luvata, että näkyvyytesi kasvaa aivan uusiin lukemiin ja tuotteesi myynti pomppaa rajuun nousuun.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on erittäin tärkeä osa näkyvyyttä. Ihmiset käyttää hakukoneita etsiessään tuotteita sekä palveluita. Tästä johtuen on erittäin tärkeää saada sivusi sekä sen sisältö optimoitua hakukoneystävälliseksi.

Sen lisäksi on tärkeää saada sivusto vielä näkymään mahdollisimman korkealla eri hakukoneissa eri hakusanoilla. Erittäin harvoin kukaan jaksaa selata hakemallaan sanalla useampaa hakusivua vaan pelkästään sen ensimmäisen sivun.

Google

Yksi selkeästi suurin hakukone jota käytetään on tietenkin Google. Hakukoneoptimointi tehdäänkin aina nimenomaan Googlen toimintaa silmälläpitäen. Meillä on vuosien kokemus sekä tietotaito siihen miten sivustot saadaan nousemaan tietyin hakusanoin mahdollisimman korkealle Googlen hauissa.

Lisäksi hoidamme puolestasi Googlen markkinoinnin sekä mainonnan juuri budjetillesi sopien.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on erittäin tärkeä osa markkinointia ja vielä tärkeämpi osa internet-markkinointia. Kaikki ihmiset on siellä jo valmiiksi, joten miksi et veisi myös yritystäsi tai tuotettasi sinne. Turha yrittää tuota miljoonia ihmisiä johonkin uuteen vaan mennä itse sinne missä kaikki jo valmiiksi on.

Facebook

Selkeästi suurin ja suosituin sosiaalisen median väline niin käytettävyydeltä kuin markkinoinnissakin on tietenkin Facebook. Lähes jokaisella on siellä tili ja näkyvyyden saaminen siellä on verrattain helppoa.

Meillä on myös Facebookissa markkinoinnista sekä näkyvyyden saamisesta vuosien kokemus ja tietotaito.

Twitter

Myös Twitterissä on yhä enemmän ja enemmän suomalaisia. Twitterissä on myös verrattain helppoa saada laajastikin näkyvyyttä, mikäli vain tietää mitä tekee.

Instagram

Instagram on nykyään tietyllä tapa yksi osa Facebookia. Tästä johtuen se on yksi tärkeä palanen, kun puhutaan kokonaisvaltaisesta internet- markkinoinnista.

Hoidamme tarvittaessa myös sinun Instagram-markkinoinnin suunnittelun sekä ylläpidon.

Pinterest

Pinterest on myös erittäin suosittu palvelu etenkin naisten keskuudessa. Myös Pinterestissä on mahdollista saada hyvää ja positiivista näkyvyyttä omille tuotteille sekä yritykselle.